Jälkiruokien ehdoton suosikkini!
2 Kananmunaa
250 g Mascarpone
50 g sokeria
todella vahvaa kahvia
n. 1pkt tiramisukeksejä
kaakaojauhetta
Erota munavalkuaiset ja laita ne omaan kulhoon. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone ja vatkaa tasaikeksi tahnaksi.
Vatkaa munavalkuaiset jäykäksi ja nostele varovasti mascarponetahnan sekaan.
Kasta keksit NOPEASTI kahvissa (itse laitan kahvin matalaan kulhoon niin että voin pyöräyttää keksin nopeasti siinä) ja asettele ensimmäinen kerros vuokaan.
> kannattaa ensin kokeilla mikä vuoka/astia sopii tähän tarkoitukseen- kerroksia tulee kaksi)
Levitä noin puolet mascarponetahnasta keksien päälle ja aseta päälle toinen kerros kahvissa kastettuja keksejä. Levitä loput tahnasta päällimmäiseksi kerrokseksi ja lopuksi siivilöi kaakaojauhetta päälle.
Nyt vain kelmua päälle suojaamaan luomusta ja koko komeus jääkaappiin vetäytymään. Ainakin 8 tuntia mutta parempi jos vetäytyy ja tekeytyy yön yli.
Oikein hyvää ruokahalua!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.