Ihan ensimmäiseksi anteeksi epätarkkaa kuvaa- kännykällä otettu!

Olen yleensä sellainen kokki joka avaa kaapit ja katsoo mitä löytyy ja sen jälkeen aletaan heitteleen pannuun ja kattiloihin mitä mieli tekee ja usein lopputulos on aika maukas ellei jopa superhyvää vaikka ulkonäöllä ei ehkä voikaan niin kehua - mutta makuhan se pääasia on eikös niin?

No niin eli ensimmäinen tässä saksalais-sarjassa olisi nyt tällainen kyhäelmä:

*Lidl- saksa viikolta ostettu valkomakkara (Weisswurst)

-(Tässä välissä sanon, että olen täysin tietoinen siitä ettei tätä makkaraa saa oikeastaan paistaa vaan se "lämmitetään" kiehuneessa vedessä mutta kun olen kokeilunhaluinen kotikokki ;) )

* Lidl- saksaviikolta ostettua eteläsaksalaista perunasalaattia öljy ja etikkapohjalla

* sipuli

* kananmuna

* päälle olen pursottanut valkomakkaroiedn mukana tulleen imeläsinappi pussin

Kuori valkomakkara ja pilko se pieneksi.  Ruskista pilkottu sipuli pannulla ja lisää joukkoon makkaranpalat.  Kun nämä ovat ottaneet hieman väriä lisää joukkoon muutama lusikallinen perunasalaattia.  Nyt voit maustaa ruuan vielä esim. paprikajauholla, pippurilla (suolaa en laittas kun siä on jo aika paljon valmiiksi) ja mitä muuta tykkää, esim yrttejä.

Lopuksi heitä sekaan vielä kananmuna, sekoita ja tarjoile imelän sinapin kera.

Aluksi voi maistua hieman erilaiselta tai siis maistuukin erilaiselta kuin perus suomalainen pyttipannu mutta tämä on kiva vaihtoehto sille!

Tässä vielä kuva

 

20141011_173412-normal.jpg