Tämän luomuksen olen tehnyt vuosia sitten.  Olen aiemmin tehnyt myös oranssisävyisen mutta se on on aikojen saatossa mennyt rikki ja nyt minulla on enää tämä vihreän sävyinen.  Voisin kyllä taas joskus väkertää enemmän puna-oranssiin menevän...

Kukat on tehnyt maalaamalla akvareiilipaperi vahvoilla akvarelliväreillä mieluisiksi.  (Teippaa paperi johonkin alustaan ohuesti reunoista niin paperi ei kupruile kun se kuivuu.  KOstuta ensin paperi ja värjää vasta sitten väreillä)

Kun paperi on kuivunut irrota teipit ja öljyä paperit ohuesti tavallisella ruokaöljyllä (älä köytä oliiviöljyä) ja anna  taas kuivua. 

Piirrä sabluuna ja sitten vain alat leikkeleen niin monta kukkaa kun valoköynoksessä on valoja.  Kukat kieritään valon ympärille ja niitataan niin, että niittien taipuvat osat tulevat sisäpuolelle (siistimmän näköinen ja hei oranssisävyiseen kannattaa käyttää kuparinvärisiä niittejä)

Aluksi on vielä sen verran "rasvainen" ettei kannata suoraan esim. suoraan tapettiin kiinni roikkumaan.  Mulla kun on jo muutamia vuosia ollut niin ei enää irtoa mitään ja voi laittaa mihin haluaa :D

Tässä vielä muutama kuva!

IMG_0602.jpg  IMG_0603.jpgIMG_0609.jpg       IMG_0610.jpg