Usein kysytään : " Millä tyylillä olet isustanuut kotisi?"  Mitä siihen oikeasti voi vastata?? Ellei ole orjallisesti noudattanut jotain tiettyä tyyliä niin voiko oman tyylin määritellä jollain tapaa? 

Maalaisromanttinen, funky, musta-valkoinen, pelkistetty, retro, romanttinen, rustiikki maalaistyyli...ja mitä niitä nyt kaikkia onkaan....voiko sisustustyyli olla Ikea tau Jyski? 

Omassa kodissani sekoittuvat monetkin asiat.  En pysty sanomaanettä jep meidän koti on juuri tätä tai tuota!

Jos sisustus seuraa tarkasti sen hetken ´sisustusohjelmia, lehtiä jne, niin onko se sitten enää persoonallinen?  En oikein tiedä mitä ajattelen näistä niin sanotuista sisustuslehtikodeista.  Ne on  usein ihan todella hienoja mutta löytyykö niistä siinä asuvien ihmisten luonne?  Eikös meillä kaikilla ole jokin kaluste, esine tai tekstiili mikä on esimerkiksi peritty ja mikä on niin tavattoman rakas ettei sitä voi heittää pois, muokata tai lahjoittaa... miksi tämä tavara ei voisi olla mukana sisustuksessa?  Vain siksi, että se ei sovi siihen täydelliseen kuvaan? 

Kun tällä hetkellä keskustellaan todella paljon siitä millaisia naisten tulisi olla... niin meinaako tässä käydä samoin asunnoille, taloille, kodeille? 

Pitääkö meidän kodin täyttää jotkut standardit, että se kelpaa tässä yhteiskunnassa? 

Aika tyly ajattelutapa!

Minulla on kotona Jyskiä, Ikeaa, perintöä, kirpputoria, lahjoitettua, kierröätettyä, vanhaa uutta ja kaikkea siltä väliltä sekaisin. 

Tässä tämän keskiviikon ajatusvirta...

IMG_9422-normal.jpg